Spinner

Helppous

Palvelun käyttöönotto on helppoa: 1. Rekisteröidy käyttäjäksi. 2. Tee palautepyyntö alle minuutissa 3. Anna kyselyn tunnus vastaajille tai lähetä se sähköpostilla 4. Vastaanota palautteet.

Tehokkuus

Palvelussa on kevyt ja selkeä käyttöliittymä. Vastaaminen on nopeaa ja helppoa. Palautteenantaja kirjoittaa saamansa lyhyen tunnuksen ja palautteen.

Vaivattomuus

Saatuja palautteita pääsee lukemaan vaivattomasti. Kyselyn toistuvuuden voi määrittää haluamalleen ajalle ja kysely on tällöin valmiina. Palautetta voi näin kerätä pitkältä aikaväliltä.

Kenelle?

Let Me Know -palvelu sopii hyvin esimerkiksi luentojen ja koulutusten pitäjille, urheiluseuroille tai muille palveluiden tarjoajille. Pyydä yleisöltäsi arvosana esityksestäsi keräämättä heidän yhteystietojaan. Jos tarjoat jatkuvia palveluita, voit tehdä palautekyselyn ja pitää sitä auki samalla tunnuksella ja näin keräät asiakkailtasi palautteet talteen.

Lecture

Miten?

Let Me Know toimii saumattomasti eri päätelaitteilla. Voit tehdä kyselyn hetkessä ja siihen vastaaminen onnistuu puhelinta, tablettia tai tietokonetta käyttäen. Sinun tarvitsee vain perustaa kysely ja markkinoida sitä vastaajille.

Mobile 2

© 2015-2018 Let Me Know

Tietoa palvelusta

Ota yhteyttä

API